Swiss Pro+

Waarom Swiss Pro?

We staan ​​over de hele wereld in meer dan 46 landen bekend om ons milieuvriendelijke kookgerei.

We zijn onze keukenproducten altijd aan het verfijnen, zodat koks kunnen genieten van koken en het opruimproces snel en eenvoudig is.

Koken is iets wat we allemaal dagelijks doen. Het laatste wat je wilt is dat een maaltijd wordt verpest door de pan waarin hij gekookt is.

Swiss Pro+ heeft de stress uit het koken gehaald met een van de vele kookgerei die we aanbieden. Ons PFOA-vrije kookgerei heeft geen hoge hitte nodig om te koken. Zet het fornuis gewoon op middelhoog vuur en de pan doet de rest. Bij het verhitten van olie is er maar een kleine hoeveelheid nodig voor het bereiden van gerechten. Niet alle klanten zijn hetzelfde en dat geldt ook voor onze potten en pannen met antiaanbaklaag.

Van het roestvrij staal dat lekker opwarmt en de warmte vasthoudt zodat het eten lekker warm blijft tot de met marmer gecoate pannen met antiaanbaklaag en gemakkelijk vast te pakken handgrepen. Onze keukenproducten worden per set of per stuk aangeboden. We hebben je altijd gedekt in de keuken.

Veel bedrijven bieden kookgerei met antiaanbaklaag aan die de neiging hebben om af te schilferen. Hier bij Swiss Pro+ geloven we in vele stappen om de antiaanbaklaag te beschermen. Elk oppervlak heeft een externe coating gevolgd door een Food Grade Alu. Vervolgens voegen we de eerste laag toe, een basiscoating die is verzegeld met een tweede laag die bekend staat als de antiaanbaklaag. Om alles op zijn plaats te houden en goed te verzegelen, voegen we een derde laag toe, de Marble Coating. Al deze lagen plaatsen ons boven de onbetrouwbare concurrentie.

Het gebruik van bakvormen kan soms een vreselijke ervaring zijn. Niets erger dan een cake die plakt en in een miljoen stukjes uit de pan komt. Met onze bakvormen met antiaanbaklaag die niet alleen milieuvriendelijk maar ook niet giftig zijn, zullen je taarten er elke keer als één stuk uitspringen. Je kunt niet alleen bakken in de pannen, maar je kunt er ook in braden. De warmte wordt gelijkmatig door het gerecht verspreid, zodat alles gelijkmatig gaart. Bij het afwassen van het kookgerei is maar een klein beetje water nodig, omdat de bodems met antiaanbaklaag van hoge kwaliteit zijn. Het onderhoud is heel eenvoudig om de antiaanbaklaag jarenlang mee te laten gaan. Af en toe een beetje plantaardige olie zorgt ervoor dat de pannen als nieuw blijven werken.

Met onze PFOA-vrije potten en pannen met antiaanbaklaag zijn we nog verder gegaan in het helpen van alle koks. Onze messensets zijn gemaakt van hetzelfde antiaanbak materiaal als ons kookgerei. Hak of snijd door alles heen en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u moet stoppen en voedsel van de messen moet schillen!

Hier bij Swiss Pro+ zijn we 100% bio-organisch, 100% milieuvriendelijk. Ons kookgerei met antiaanbaklaag is PFOA-vrij, wat helpt voorkomen dat ziektes in het voedsel terechtkomen en hun weg naar uw gezin vinden! Onze producten hebben ook de LFGB-tests doorstaan ​​en zijn klaar om elke kachel te veroveren. We nemen alles serieus als het gaat om ons keukengerei en bieden gebruiksvriendelijke keukenproducten die duurzaam, milieuvriendelijk en niet giftig zijn.